Paznicii de la supermarket Plus Reşiţa au umilit o clientă din greşeală şi au acuzat-o că e o hoaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Confundată cu o hoaţă, Maria Iovanel a fost dată afară din magazinul Plus. Când au realizat gafa penibilă provocată, şefii magazinului din centrul oraşului şi-au cerut scuze şi au sancţionat şi schimbat din funcţie agentul de pază incompetent.

Excesul de zel al angajaţilor firmelor de pază şi securitate provoacă situaţii penibile.  Maria Iovanel a simţit-o pe pielea ei în magazinul Plus din centrul Reşiţei, de unde a fost dată afară în lacrimi, sub privirile a zeci de concetăţeni aflaţi şi ei la cumpărături. Femeia a fost confundată de agenţii de pază cu o hoaţă şi a trăit minute de coşmar.

Credea că e o glumă   

“Mi-am umplut coşul cu cumpărături şi mă îndreptam spre casă să plătesc când doi agenţi de pază au venit lângă mine şi mi-au spus să las coşul acolo şi să ies din magazin”, susţine femeia care a crezut că este vorba de o glumă şi se gândea că este filmată cu camera ascunsă. “Mi-au repetat să ies din magazin, că nu am ce căuta acolo şi mi-au spus să-mi amintesc ce am făcut la Paşti. A început să-mi fie frică de ei şi am încercat să mă apropii de alţi clienţi”, adaugă Maria Iovanel.

Aşa cum era firesc, clienta a cerut intervenţia şefei de tură sau a unui alt reprezentant al magazinului. “A venit o domnişoară şi m-a întrebat dacă am un act. I-am arătat permisul de conducere şi, verificând pe o listă, a confirmat că nu sunt eu persoana cu care m-au confundat cei doi agenţi. Chiar şi aşa, unul dintre ei tot trăgea de coş şi îmi cerea cu insistenţă buletinul. Tremuram, am început să plâng şi m-a scos din magazin după care a început să pună pe rafturi tot ceea ce cumpărasem”, a mai spus femeia.

Îşi cer scuze

Daniel Mureşan, agentul de pază care a provocat scandalul, a spus că totul a fost o confuzie. “Persoana respectivă mi s-a părut suspectă. Fizionomia dânsei semăna perfect cu femeia pe care am prins-o la furat la Paşti. I-am cerut buletinul, dar dânsa mi-a spus că nu îl are”.  “Ne cerem scuze pentru incidentul creat” , spune Ioana Mărgineanu, directorul de marketing al magazinului.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite