Reşiţa: Cisternă răsturnată pe european, la Plugova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cisternă răsturnată pe drumul european dintre Caransebeş şi Băile Herculane a băgat în sperieţi autorităţile de intervenţie pentru situaţii de urgenţă.

Şoferul unei autocisterne care transporta dioxid de carbon a întrat acum câteva ore într-un şanţ în zona localităţii Plugova. S-a intervenit pentru repunerea cisternei pe carosabil. În acest moment a fost scos spatele, urmând ca o macara să scoat] şi partea din faţă a acesteia.

În momentul de fată nu există pericolul unei explozi. Nu au fost înregistrate victime. Echipaje ale poliţiei sunt la faţa locului. Acestea dirijează traficul şi asigură protecţia zonei”, a explicat  comisarul Decebal Davidoiu, Şef al Serviciului Poliţiei Rutiere din Caraş- Severin.

La faţa locului s-a deplasat şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Băile Herculane care a estimat posibilitatea pagubelor, a izolat perimetrul şi a constatat că nu este necesară intervenţia pompierilor militari. „Autotrenul răsturnat la Plugova nu prezenta pericol pentru siguranţa populaţie şi nu a necesitat intervenţia pompierilor militari” a declarat locotenentul Adriana Paici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite