Reşiţa: Circulaţie în condiţii de iarnă a scos peri albi şoferilor (FOTOREPORTAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Circulaţie în condiţii de iarnă a scos peri albi şoferilor (FOTOREPORTAJ)
Reşiţa: Circulaţie în condiţii de iarnă a scos peri albi şoferilor (FOTOREPORTAJ)

Circulaţia între Văliug şi staţiunea Semenic este închisă din cauza copacilor căzuţi pe carosabil care au blocat traficul.

Zăpada care s-a aşternut a dat bătăi de cap şoferilor care nu au avut maşinile echipate pentru iarnă. “Se circulă foarte greu. Datorită faptului că a nins mult, a durat două ore ca să ajung de la Văliug la Reşiţa. Nu mă aşteptam să vină iarna în octombrie“, ne-a declarat Nicu Csont.

image

Drumurile afectate sunt cele dintre Reşiţa-Anina, Oraviţa-Anina şi Reşiţa-Văliug-Gărâna-Semenic. Stratul de zăpadă  a fost de peste 10 centimetri în zona Caraşova, Anina şi Bozovici, iar în staţiunea Semenic stratul ajunsese la 30 de centimetri. Marţi seara drumul dintre Caraşova şi Anina a fost închis. Circulaţia s-a reluat, totuşi,astăzi dimineaţă. Pe o porţiune de 13 kilometri de drum între Oraviţa şi Anina s-a circulat cu dificultate „ Am avut trei utilaje ieşite şi s-a împrăştiat material antiderapant. Stratul de zăpadă este de aproape doi centimetri”, a declarat Gabriel Drung, ofiţerul de serviciu din cadrul Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara.

image

Situaţia pe drumul judeţean Văliug-Gărâna-Semenic a fost  neschimbată, miercuri, la ora 10.00, fiind interzis accesul şoferilor. „Lucrăm la eliberarea carosabilului de copacii căzuţi de la ora şase dimineaţa. Am intervenit cu 15 oameni şi toate utilajele pe care le avem în dotare. După ce vom tăia crengile căzute la pământ, totul se va derula în perfectă ordine. Sperăm să deschidem drumul până mâine dimineaţă“, ne-a declarat Petru Humiţa, inginer şef Drumuri Judeţene Caraş-Severin.

image
image
Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite