Cinci tinere din judeţ au încercat să îşi pună capăt zilelor, după modelul Mădălinei Manole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Ambulanţă sunt şocaţi de avalanşa de tentative de sinucideri, din rândul reşiţencelor. În ultimele trei zile, nici mai mult, nici mai puţin de cinci femei au încercat să îşi pună capăt zilelor, pentru că nu au mai suportat viaţa.

Pe numărul unic de urgenţă s-au înregistrat mai multe cazuri de tentativă de sinucidere prin diferite metode. Din informaţiile Serviciului Judeţean de Ambulanţă  Caraş-Severin reiese faptul că una dintre metode a fost supradoza cu medicamente. Motivele pentru care tinerele au luat decizia să renunţe la viaţă sunt atât certurile din familie, cât şi conflictele dintre iubiţi. „În medie, cazurile de tentativă de sinucidere sunt două, cel mult trei pe lună“, spune Cosmin Librimir, directorul Serviciului de Ambulanţă Caraş-Severin.

Psihologii analizează
„Fiecare caz de tentativă de suicid are particularităţile lui şi chiar o istorie. Un rol important îl are situaţia socială şi cea economică prin care trece individul, care poate să renunţe la lupta cu viaţa”, a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi. Acesta a adăugat că cele mai frecvente cazuri sunt cele de suprdoză de medicamente, luate din cauza certurilor dintre iubiţi.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite