Reşiţa: Ultima tură de rafting pe Cheile Nerei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Ultima tură  de rafting pe Cheile Nerei
Reşiţa: Ultima tură de rafting pe Cheile Nerei

Reşiţenii profită de ultimele zile mai călduroase ca să se relaxeze pe cheile Nerei.

Vremea nu mai este bună în această perioadă pentru plajă şi baie în lacul Văliug. Din acest motiv, reşiţenii profită de ultimele zile mai călduroase ca să se relaxeze pe cheile Nerei. Mulţi dintre turiştii care merg în zona montană vor să practice raftingul.

Caiacul în lupta cu răul

Adrian Chiraci este un tânăr care profită de acest sfârşit de săptămână pentru a face rafting cu prietenii săi pe Cheile Nerei.

„Duminică seară mă întorc pentru că de luni încep serviciul. Mai profit de vremea asta bună, sper doar să nu plouă“, a spus tânărul în această dimineaţă înainte de a pleca în aventura de pe Cheile Nerei.

Rafting-ul este ales doar de cei care riscă o coborâre cu barca. Se pot forma grupuri de minimum şase şi maximum 40 de persoane.

O plimbare cu barca ajunge la 110 lei de persoană. Doar cei aventurieri profită de aceste atracţii, asta pentru că în România nu sunt la fel de cunoscute ca peste hotare.

„În România, acest gen de activităţi merg foarte greu, pentru că oamenii nu sunt familiarizaţi. De obicei le aleg pe cele mai uşoare“, a spus Emanuel Laieş, proprietarul unei pensiuni de pe Cheile Nerei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite