Centrul Reşiţei îmbracă de azi haine de sărbătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi au fost montate ornamentele de Paşti, pe care municipalitatea reşiţeană le-a confecţionat în regim propriu în urmă cu trei ani. Anul acesta, reprezentanţii oraşului spun că singurul element nou este un iepuraş de mari dimensiuni, care a fost confecţionat tot de Serviciul de Spaţii Verzi.

„Ornamentele din centrul oraşului cât şi cele din Parcul Tricolorului au fost confecţionate din materiale proprii. Iepuraşii care vor sta în ţarcul din centrul oraşului sunt aduşi de la Grădina Zoologică din Municipiu“, a declarat Cosmin Enuică, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa.

Cei mai fericiţi sunt micuţii reşiţeni care abia au aşteptat ornamentele. „De fiecare dată îmi rog părinţii să meargă cu mine în oraş ca să văd iepuraşii“, a spus Adelina Baciu, de nouă ani.

Spiritul sărbătorilor i-a cumprins şi pe adulţi, care spun că indiferent de suma cheltuită, sunt mulţimiţi că oraşul a prins culoare. „Este un lucru bun că nu au cheltuit bani publici pentru aceste ornamente şi aş fi fost încântată şi dacă nu ar fi fost aşa“, a spus Alin Dumitru, de 29 de ani, din Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite