Cele mai importante ştiri din judeţul Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimile 24 de ore, poliţiştii de frontieră Oraviţa au descoperit peste 1.400 de pachete de ţigări netimbrate care au fost confiscate şi cu ajutorul lucrătorilor de poliţie din localitatea Vrani. Marfa, în valoare de 7.300 de lei, a fost găsită într-un autoturism condus de un bărbat din Bocşa.

Joburi de lăcătuş sau croitor
Numărul locurilor de muncă disponibile în Caraş-Severin a crescut la 327. Pentru Reşiţa, cei în căutarea unui loc de muncă pot să opteze pentru  joburile de agent de securitate, croitor, confecţioner haine de piele sau lăcătuş mecanic. Detalii cu privire la locurile de muncă se pot afla la sediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din zona Universalului Vechi sau la sediile zonale din judeţ.

Locuri noi de parcare
Parcarea verde din spatele Primăriei Reşiţa are în acest moment 70 de locuri. Lucrările au fost începute în luna aprilie şi aveau termen de finalizare şase luni, dar se află într-un stadiu avansat de execuţie, urmând ca în perioada următoare să fie dată în folosinţă. După recepţia lucrărilor se va decide de către reprezentanţii primăriei dacă vor fi locuri de parcare libere sau cu taxă.

Fără apă în Moroasa
În această noapte furnizarea apei potabile în cartierul reşiţean Moroasa II va fi sistată din cauza unei avarii apărute la reţeaua publică de distribuţie. Vor fi afectaţi locuitorii de pe străzile Petru Maior, Sportului, Ateneului, Begoniilor şi Nalbelor. Apa nu va curge la robinete de la miezul nopţii până la ora patru dimineaţa, iar la revenirea ei nu se va consuma pentru uzul casnic.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite