Cele două conferințe NASA stârnesc ipoteze apocaliptice și în rândul cărășenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Botgros
Daniel Botgros

În cursul acestei săptămâni oficialii NASA au organizat o nouă conferință de presă în care au anunțat că a fost descoperită o bacterie care poate supraviețui în arsenic și produce fosfor. Conferința a avut loc joi, ora 21.00, ora României.

Isteria produsă de o a doua conferință de presă a celor de la NASA , într-un timp foarte scurt,a dat naștere la ipoteze de neimaginat. Daniel Botgros, unul dintre cei mai marii pasionați ai domeniului SF, dar și autorul unei cărți pe astfel de teme spune că: „Putem vorbi de o radicalizare a fenomenului OZN, a observaţiilor înregistrate chiar în ultimele luni. Şi atunci, există o naturală tentaţie de a corobora acest fenomen cu ceea ce ar putea agenţia spaţială americană să anunţe la un moment dat“.

Ipoteze ozenistice
Una dintre ipotezele ozenisților ar fi că spre Pământ se îndreaptă două obiecte necunoscute și care ar ajunge aici în 2012. „De-a lungul anilor, pratic, în toate zonele Terrei s-au putut efectua observaţii, majoritatea involuntare, desigur, a unor astfel de obiecte stranii, fiind consemnate valuri de asemenea OZN-uri. În ce mă priveşte, m-aş situa, privind explicaţia fenomenului, lângă cunoscutul cercetător francez Jacques Valle, care are una dintre cele mai interesante abordări din domeniu. El afirmă în general că OZN-urile sunt mult prea multe pentru a putea fi încadrate în vizite clasice ale unor inteligenţe extraterestre“, mia spune Daniel Botgros.

Nu suntem pregătiți ?
Oricum, de ani de zile asistăm la o întreagă galerie de filme artistice sau documentare care parcă încearcă să ne obişnuiască cu ideea prezenţei extraterestre. „De aceea, sunt explicabile aşteptările pasionaţilor de acest fenomen, şi nu numai ale lor, vizavi de conferinţele de presă ale NASA, organism pe care îl banuiesc că escamotează adevărul, în consonanţă cu dorinţa guvernelor care poate că sunt de părere că nu suntem încă pregătiţi pentru un contact“, a mai adăugat Daniel.



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite