Ce s-a întâmplat cu magazinele de vise din oraşul de pe Bârzava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Reşiţa nu mai funcţionează weedshopuri
În Reşiţa nu mai funcţionează weedshopuri

Încă de la sfârşitul anului trecut reprezentanţii primăriei Reşiţa au luat decizia de a suspenda activitatea magazinelor ce comercializează plante etnobotanice. Astfel, a fost emisă o dispoziţie care nu permite funcţionarea unor astfel de magazine în oraş.

În Reşiţa funcţionau în anul 2010 două magazine ce comercializau plante etnobotanice. Mai mult decât atât, în primăvara anului trecut au fost organizate mai multe razii de către poliţiştii împreună cu cei de la Protecţia Consumatorului şi Garda Financiară Caraş-Severin. Mai mult decât atât, patronul unui magazin de acest gen a stat luni bune în arestul poliţiştilor. Francisc Bancsa, un braşovean în vârstă de 54 de ani, despre care se spune că ar fi condus un adevărat grup de comando vinovat de mai multe crime oribile, a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc pe care le comercializa într-un lanţ de magazine cu etnobotanice.

Proprietar al mai multor magazine de etnobotanice de pe raza judeţelor Prahova, Caraş-Severin, Galaţi, Timiş, Bihor şi Braşov, dar şi din capitală, braşoveanul Francisc Bancsa a fost prins în flagrant cu ceva mai mult de trei kilograme de droguri de mare risc şi arestat la data de 27 iulie de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite