Cavalerii fluierului din Liga Naţională n-au ochi pentru studentele reşiţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pera a ajuns la capătul răbdării din cauza arbitrilor
Pera a ajuns la capătul răbdării din cauza arbitrilor

Handbalistele de la Universitatea Reşiţa au pierdut cel de-al patrulea meci consecutiv în actuala ediţie de campionat şi se plâng că arbitrii îşi bat joc de munca lor. După eşecurile cu Oţelul Galaţi, Ştiinţa Baia Mare şi SCM Craiova, elevele lui Florin Pera au pierdut şi cu Rulmentul Braşov.

Universitatea Reşiţa a rămas fără niciun punct în clasament după patru etape consumate din Liga Naţională feminină. Studentele au pierdut, la finele săptămânii trecute, partida disputată în deplasare, cu Rulmentul Braşov, scor 25-30 (10-13), şi dau din nou vina pe arbitri. “La Baia Mare nu am avut nicio aruncare de la şapte metri. Acasă, cu Craiova, a văzut toată lumea cum am pierdut. Acum, la Braşov, ne-am lovit de aceleaşi probleme. Suntem o echipă mică, e clar, care depinde, din păcate, de arbitraje corecte. La Braşov am luat primul cartonaş roşu din cariera mea de antrenor”, reclamă Florin Pera.


Vin galacticele!
Studentele trec printr-o situaţie grea şi din cauza propriilor slăbiciuni, iar tehnicianul recunoaşte asta. “Cât să mai improvizăm?! Nu suntem organizaţi cum trebuie, lotul nu este nici el pus la punct, am avut şi ghinion şi toate astea îşi spun cuvântul. Din păcate, mai avem de aşteptat până să obţinem primele puncte în această ediţie de campionat, deoarece acum primim vizita Oltchimului”, a mai spus Pera. Universitatea şi Oltchim joacă în devansul etapei cu numărul cinci, marţi, de la ora 15, în Sala Polivalentă din Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite