Cauţiune de 50.000 pentru eliberarea jandarmului care a ucis un tânăr de 20 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doru Marius Daş, subofiţer în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş, aflat în arestul IPJ Caraş-Severin de aproape o lună de zile, a primit accetul instanţei de a fi judecat pentru ucidere din culpă în stare de libertate. Cu condiţia să plătească o cauţiune.

Jandarmul care a accidentat mortal un tânăr pe o stradă din Oraviţa după care a fugit de la locul faptei nu se simte prea bine în arest şi vrea cu orice preţ să fie pus în libertate. Acesta a formulat o cerere de eliberare provizorie pe cauţiune, cerere care a fost admisă în principiu de magistraţii Judecătoriei Oraviţa. „I-a fost admisă cererea şi fixată o cauţiune de 50.000 de lei. Acum rămâne să vedem dacă o va şi plăti“, a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa, Cristinel Mihăilă.

Beat criţă
 Potrivit mai multor martori oculari ai tregediei din noapte de 30 spre 31 octombrie, gestul jandarmului a fost premeditat, în sensul că a intenţionat să accidenteze un prieten al victimei, care s-a ferit la timp. "Conducătorului auto i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, a precizat Ancuţa Cărbunaru de la IPJ Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite