Caută vinovatul pentru moartea nejustificată a mamei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Imre nu mai are linişte de când şi-a pierdut mama în luna decembrie 2010 şi a apelat la instanţa cărăşeană. Bărbatul spune că este hotărât să facă totul pentru a afla cine sunt cei care trebuie să răspundă de moartea mamei sale.

Gabriel Imre încearcă de luni de zile să-i facă dreptate mamei sale Ştefana Fonat. „Primăvara trecută mama s-a internat la Secţia de Chirurgie din Reşiţa cu diagnosticul de ocluzie intestinală. Atunci medicul Romeo Dumitrescu a uitat un material în intestin care a provocat dureri groaznice, iar în 2 decembrie ea s-a internat din nou“, a spus îndurerat Gabriel Imre.

Reşiţeanul spune că mama sa avea un by-pass ce alimenta piciorul stâng care, la intervenţia ghirurgicală făcută de Romeo Dumitrescu, a fost tăiat. „În data de 6 decembrie s-a observat că piciorul era rece, dar medicul nu a anunţat pe nimeni şi a deschis-o din nou“, a spus reşiţeanul.

Pentru că în data de 7 decembrie nu a avut suma necesară pentru transportul la Timişoara, o zi mai târziu i-a fost pusă la dispoziţie o ambulanţă. Timişorenii au refuzat internarea, pe motiv că a fost adusă prea târziu, iar în 15 decembrie Ştefana Fonat a decedat. Expertiza IML Caraş-Severin spune că moartea Ştefanei Fonat a fost patologică, iar ce de la Direcţia de Sănătate Publică nu i-au dat reşiţeanului nici acum un răspuns din 31 ianuarie. Contactat telefonic, medicul Romeo Dumitrescu nu a dorit să dea nicio declaraţie.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite