Reşiţa: Câţiva oameni ai străzii au intrat în subsolul unei grădiniţe pentru a se adăposti, dar au dat foc magaziei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Câţiva oameni ai străzii au intrat în subsolul unei grădiniţe pentru a se  adăposti, dar au dat foc magaziei
Reşiţa: Câţiva oameni ai străzii au intrat în subsolul unei grădiniţe pentru a se adăposti, dar au dat foc magaziei

Ei şi-au căutat, în cursul nopţii, un acoperiş şi au decis că o grădiniţă, care nu este frecvenată în perioada vacanţei, ar fi căminul perfect.

Magazionera grădiniţei a fost cea care a alertat pompierii. Reprezentanţii Inspectoratului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au deplast la faţa locului şi au stins incendiul. Din primele cercetări, incendiul a fost provocat de o ţigară aruncată la întâmplare de câtre persoane fără adăpost care au intrat pe un geam de aerisire căruia i-au smuls gratiile. În urm aincendiului nu s-au produs stricăciuni. „Pagubele produse au fost minore, arzând doar aproximativ 5 kg de resturi textile şi un scăunel de lemn”, a declarat locotonent Adrian Paici, purtător de cuvânt al ISU.

Grădiniţa va fi păzită

Cum grădiniţa aparţine de Primăria Municipiului Reşiţa, reprezentanţii instituţiei au luat măsuri. Una dintre ele vizează montarea unor gtaii. „Atât la feresatra pe care s-a intrat, cât şi la celălale guri de ventilaţie ale subsolului se montează grilaje, pentru a se evita accesul persoanelor străine în subsolul unităţii. S-a luat legătura şi cu Poliţia Comunitară, dar şi cu cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie, avându-se în vedere şi crearea unui post de pază permanent”, se arată într-un comunicat al Primăriei Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite