Câştigătorii reşiţeni ai celor 50 de premii sunt aşteptaţi intre în posesia lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţenii s-au debarasat la sfârşitul săptămânii trecute de frigiderele, televizoarele şi casetofoanele vechi şi au participat conştiincioşi la campania de colectare a DEE-urilor care s-a organizat la Reşiţa şi în şase sate aparţinătoare.

Ieri, voluntarii reşiţeni din cadrul campaniei au extras numele celor 50 de câştigători. Florin Popa a precizat că oamenii vor if contactaţi telephonic şi sunt aşteptaţi la sediul Primăriei Reşiţa pentru a ridica premiile ce constă în aparatură electrocasnică.

Un real succes
Campania de colecatre a DEE-urilor a fost un real succes la Reşiţa. Deşi Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec  şi-a propus să strângă din oraşul de pe Bârzava cinci tone de deşeuri, reşiţenii au „aruncat” mai bine de şase tone de aparate electronice şi electrocasinice vechi.”Ne-am atins obiectivul la Reşiţa. Am reuşit chiar şi să îl depăşim cu aproximativ o tonă. 30 la sută din deşeuri s-au colectat din cele şase sate aparţinătoare Reşiţei”, a spus Florin Popa, responsabilul campaniei care s-a desfăşurat la Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite