Cartea „Crimă şi pedeapsă” este distribuită astăzi gratuit pentru cititorii “Adevărul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecţiile Adevărul
Colecţiile Adevărul

Colecţia „101 cărţi de citit într-o viaţă“ a ajuns astăzi şi la Reşiţa. La primele ore ale dimineţii, reşiţenii au mers spre chioşcuri pentru a-şi cumpăra ziarul “Adevărul”.  Primul volum al romanului „Crimă şi pedeapsă”, de Dostoievski, va fi distribuit gratuit împreună cu ziarul “Adevărul”.

O nouă colecţie interesantă apare de astăzi la chioşcuri împreună cu ziarul “Adevărul”. Primul volum al romanului „Crimă şi pedeapsă”, de Dostoievski este oferit astăzi gratuit pentru cei care citesc ziarul.

Printre titlurile care vor da consistenţă colecţiei „101 cărţi de citit într-o viaţă“ se mai numără: „Muntele vrăjit” de Thomas Mann, „Lupul de stepă”, de Herman Hesse, „2001: Odiseea spaţială” de Arthur C. Clarke, „Shining” de Stephen King, „Douăsprezece scaune , Viţelul de aur” de Ilf şi Petrov, „Legiunea blestemaţilor” de Sven Hassel. “Am vândut deja câteva cărţi împreună cu ziarul “Adevărul”. Sunt sigur că până la ora prânzului nu voi mai avea cărţi pe rafturi”, a spus Valeriu Marişeşcu, comerciant în zona Govândari a orașului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite