Reşiţa: Cărăşenii se pot relaxa câteva zile în pelerinaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să se relaxeze şi să se purifice spiritual la mănăstirile din Oltenia şi Moldova, îşi pot ocupa şi astăzi un loc pentru a pleca în pelerinaj

Cărăşenii care nu şi-au făcut încă planuri pentru concediu pot alege câteva zile de relaxare la mănăstirile din Oltenia şi Moldova. Parohia ”Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Caransebeş organizează un pelerinaj la cele mai frumoase mănăstiri din ţară. Preotul Liviu Muntean este coordonatorul pelerinajului şi cel care se ocupă de organizarea excursiei. Vreme de o săptămână, pelerinii vor putea descoperi valorile ortodoxiei româneşti din Bucovina, Nordul Moldovei, Ţara Făgăraşului, Valea Oltului şi Valea Jiului. “La ora actuală, încă mai sunt locuri disponibile pentru cei care doresc să plece cu noi să viziteze cele mai frumoase mănăstiri din ţară. Cei interesaţi mă pot contacta la numărul meu de telefon 0765.460.259 sau pe adresa de e-mail m_liviutz2003@yahoo.com. Preţul întregii excursii este de 400 de lei. “, a spus Preotul Liviu Muntean.

Mănistiri şi obiective turistice

Startul se va da în data de 6 iulie. Pelerinii vor pleca din Caransebeş pe traseul Haţeg, Orăştie, Sibiu, Sighişoara, Sovata, Praid, Gheorgheni, Mănăstirea Topliţa, Borsec, Mănăstirea Durău, excursioniştii oprindu-se o noapte la Mănăstirea Neamţ. Unul dintre cele mai importante obiective turistice este casa lui Ion Creangă din Humuleşti dar şi casa lui Vasile Alecsandri din Mirceşti. Transfăgărăşanul va fi şi el traversat de pelerini după care vor trece şi pe la Curtea de Argeş, pe la Peştera Muierii vizitând defileul Jiului. În drumul lor spre cele mai importante obiective turistice, pelerinii vor trece şi prin alte mănăstiri.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite