Câteva sute de cărăşeni care locuiesc în mediul rural au primit amenzi usturătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima acţiune desfăşurată în mediul rural, poliţiştii au aplicat 227 de amenzi. Cei 108 poliţişti care au participat la acţiune au verificat peste 400 de persoane. Valoarea totală a amenzilor depăşeşte 41.000 de lei.

La acest sfârşit de săptămână poliţiştii au efectuat mai multe acţiuni de prevenire şi combatere a faptelor antisociale care se comit în mediul rural, respectiv în zona discoteciilor, barurilor, dar şi a altor localuri de alimentaţie publică, a furturilor de animale, de material lemnos şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale referitoare la regimul circulaţiei rutiere.

”Cei 108 poliţişti participanţi au legitimat peste 430 de persoane, au constatat şapte infracţiuni şi au aplicat 227 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 41 000 lei.

Cele mai multe contravenţii au fost aplicate pentru nerespectarea normelor O.U.G 195/2001 privind circulaţia pe drumurile publice, în număr de 214”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin.

Cei de la rutieră au controlat 43 de maşini înmatriculate în alte state şi au reţinut şase permise de conducere şi un certificat de înmatriculare. Un număr de 145 de şoferi au primit amenzi pentru că au depăşit viteza legală.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite