Reşiţa: Pe Calea Caransebeşului se toarnă asfalt nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Pe Calea Caransebeşului se toarnă asfalt nou
Reşiţa: Pe Calea Caransebeşului se toarnă asfalt nou

Covorul asfaltic va fi gata în două săptămâni, dacă vremea nu se va strica. Apropierea sezonului rece i-a determinat pe reprezentanţii Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara să se apuce de treabă în Reşiţa.

De câteva zile, muncitorii lucrează la decopertarea covorului asfaltic de pe Calea Caransebeşului, iar traficul la ieşirea din Reşiţa către Caransebeş este îngreunat. Participanţii la trafic care circulă pe acest tronson de drum vor fi obligaţi să se strecoare printre utilajele cu care se lucrează în această zonă cel puţin încă două săptămâni.
„Se circulă ceva mai greoi, dar nu sunt probleme foarte mari în trafic. Este bine că se lucrează. Drumurile din oraş au nevoie de astfel de reparaţii. Decât să ne stricăm maşinile, preferăm să circulăm mai greoi o perioadă”, a spus Petre Păvan, un şofer reşiţean. Reabilitarea este realizată de muncitorii Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara care efectuează, în aceste zile, lucrări de refacere a covorului asfaltic.

Reparaţiile vor fi gata în luna noiembrie
„Lucrările se realizează pe cele patru sensuri de mers, pe o porţiune de 1,5 kilometri de drum. Reabilitarea se va finaliza în a doua jumătate a lunii noiembrie. Suntem condiţionaţi de starea vremii. Lucrările vor fi în grafic, dacă nu va ploua”, a explicat Eugen Chiosa din cadrul Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara. Un alt tronson pe care se vor efectua lucrări este Zona Valea Domanului. Aici muncitorii se vor apuca de treabă după jumătatea lunii noiembrie. Covorul asfaltic se va turna pe drumul care face legătura între Centrul Civic şi ieşirea din oraş.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite