Reşiţa: Două accidente la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă (UPDATE ORA: 18:30)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Două accidente la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă (UPDATE ORA: 18:30)
Reşiţa: Două accidente la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă (UPDATE ORA: 18:30)

Pilotul reşiţean Mircea Pădurean a ieşit în decor în prima urcare liberă, răsturnându-se de mai multe ori.

UPDATE Ora 18:30: Imediat după încheierea Cupei Reşiţa 2009 la Viteză în Coastă, toţi piloţii au plecat către Spitalul Judeţean din municipiul de pe Bârzava, acolo unde a fost internat colegul lor, Mircea Pădurean. Acesta a suferit un accident teribil în urcarea de recunoaştere a traseului de pe Valea Domanului, în urma căruia a fost transportat de urgenţă la spital. Ucemeristul are două vertebre tasate, dar este în afara oricărui pericol. Adversari pe traseu, dar prieteni în afara lui, ceilalţi participanţi la competiţia de la Reşiţa au ţinut neapărat să vadă în ce stare se află multiplul campion de la UCMR şi i-au urat să se facă bine şi să revină cât mai curând la volanului maşinii de curse.


Ora 12.30 Un al doilea accident a avut loc.
Pe a doua urcare cronometrată un alt component al echipei reşiţene Racing Team, Caludiu Ciucă a ieşit în decor. Acesta s-a lovit de parapetul de pe marginea drumului. Din fericire pilotul a scăpat nevătămat.


Ora 11:45 Ucemeristul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Din primele investigaţii se pare că pilotul are două vertebre tasate fapt care îl va ţine în corset mai mult de o lună de zile.
Spectaculosul accident a avut loc chiar în locul în care anul trecut a decedat în urma unei întâmplari similare Laurenţiu Moldovan. Mircea Părudean a fost protagonistul unui accident asemănător în 2008 însă atunci a scăpat nevătămat.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite