Reşiţa: Florin Căldăraş şi-a dat foc sub nasul poliţiei din cauza problemelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 37 de ani din Reşiţa a turnat joi seara benzină şi şi-a dat foc în faţa Inspectoratului Judeţean de Poliţie

Poliţiştii care au intervenit să-l facă pe acesta să se răzgândească l-au lăsat baltă după 10 minute după ce au observat că sinucigaşul nu apare. Văzând gestul acestora, bărbatul şi-a dat foc chiar sub nasul lor, în faţa sediului poliţiei din Reşiţa. Florin Căldăraş a fost răpus de probleme însă a apelat la gestul sinucigaş după ce a fost părăsit de soţie. Reşiţeanul avea doi copii mici şi locuia într-o garsonieră mizerabilă de pe Strada Oituzului din Reşiţa. Trăia înconjurat de gunoaie şi mizerie iar pâinea de zi cu zi era obţinută cu greu pentru că nu avea un serviciu stabil. Se chinuia să supravieţuiească de pe o zi pe alta. Situaţia lui financiară l-a adus pe bărbat la disperare însă reşiţeanul a cedat în momentul în care soţia lui, însărcinată cu al treilea lui copil, l-a părăsit. Ghinionul sentimental a venit exact după tragedia pe care acesta a suferit-o în Spania fiind obligat să cerşească, lucru pe care l-a refuzart predându-se autorităţiilor spaniole.

Autorităţiile răspund

Fleischer Păcioianu de la Direcţia de Sănătate Publică din Caraş- Severin a fost cea care a făcut declaraţii în ceea ce priveşte cazul lui Florin Căldăraş. “În data de 25, la ora 18:20 prin serviciul 112 a fost solicitată o ambulanţă pentru Florin Căldăraş, la Sala Polivalentă Reşiţa invocându-se tentativă de suicid. La locul solicitării, ambulanţa nu a găsit persoana incriminată, apelul fiind înregistrat ca fals. În aceiaşi dată la ora 21:37 este solicitată o nouă ambulanţă la sediul Poliţiei Municipiului pentru aceeaşi persoană şi pentru acelaşi diagnostic, la locul sus menţionat a fost preluat de echipajul de pe ambulanţă şi transportat la UPU – Spitalul.Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite