Cadrele medicale de la Urgenţe din Caransebeş nu mai au cu ce trăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultima plată a fost făcută în august
Ultima plată a fost făcută în august

Peste 20 de cadre medicale din cadrul secţiei de Urgenţe de la Spitalul din Caransebeş nu şi-au primit banii din luna august. Oamenii sunt supăraţi pentru că până acum au primit doar promisiuni cu care nu pot să-şi plătească cheltuielile lunare.

Andrei Seracin, asistent medical şi preşedintele sindicatului Sanitas Caransebeş spune că deocamdată activitatea se desfăşoară normal, dar oamenii au în plan chiar şi sistarea acesteia. „Suntem într-o situaţie dificilă. Este greu să opreşti activitatea de la Urgenţe, dar nici noi nu mai putem trăi doar cu promisiuni“, spune Andrei Seracin. Oamenii sunt bugetari, iar pentru luna iulie şi-au primit banii din fondurile spitalului, ceea ce nu se mai poate repeta.

Banii vin vineri
„Plata salariilor a fost întârziată din cauza faptului că spitalul nu a fost preluat la timp. Am luat legătura cu ministrul Sănătăţii, iar actele au fost semnate şi trimise la Ministerul de Finanţe, pentru avizare. Până vineri, personalul secţiilor U.P.U. şi T.B.C., din Spitalul Municipal Caransebeş, unde salariile nu au fost acordate, încă, îşi vor primi banii, după care totul va reintra în normalitate“, a declarat prefectul judeţului Caraş-Severin, Octavian Ţunea.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite