Resita: Dan Bujor şi-a renegat fiul cel mic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Dan Bujor şi-a renegat fiul cel mic
Resita: Dan Bujor şi-a renegat fiul cel mic

Soţul femeii omorâte de propriul fiu susţine că nu este tatăl băiatului său mai mic.

Caracterul neobişnuit al bărbatului este evocat şi de rudele şi apropiaţii Tudoriţei Bujor, care spun că bărbatul îşi bătea deseori soţia.

„E adevărat că o bătea rău de tot. Ajungea foarte des la spital şi la medicul legist. Vrem să se facă dreptate, să vedem exact cum s-a putut întâmpla o aşa nenorocire. După 20 de ani de căsătorie, s-a găsit să o acuze că Bogdan nu e fiul ei. A luat bani din bancă şi a făcut testul de paternitate din cauza asta”, a afirmat o cumnată a victimei.

Raportul de expertiză medico-legală pentru cercetarea paternităţii, eliberat la data de 26.10.2007, demonstreză că Bogdan Bujor este fiul lui Dan Bujor şi al Tudoriţei, femeia ucisă de celălalt copil al lor, Dănuţ. În ceea ce-l priveşte pe criminal, tatăl nu a avut niciun dubiu.

Marius Toc este unul dintre doctorii legişti pe care i-a vizitat femeia. În certificatul medico-legal Nr. C. 1054, din data de 14.12.2005, eliberat de acesta se arată că: “Necesită şase zile îngrijiri medicale socotite de la data producerii leziunilor, în cazul evoluţiei favorabile”. „Pot pune la dispoziţia organelor de anchetă informaţiile care îmi vor fi solicitate”, a spus dr. Marius Toc.

Dan Bujor le-a infirmat reporterilor „Adevărul” cele declarate la adresa sa. Cu toate acestea, a subliniat incompetenţa autorităţilor în a lua măsuri prin care această crimă putea fi evitată.

Rudele Tudoriţei Bujor spun că Dan Bujor îşi bătea deseori soţia

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite