Bucătarii cu epoleţi au făcut mâncare la ceaun la Şură (UPDATE)
0Tocănițe vânătorești, sarmale, tradiționalii mici și multă voie bună au fost ingredientele pentru cea mai frumoasă petrecere a polițiști lor cărășeni. Și la această oră maeștrii în arta culinară pregătesc bucate inedite pentru toți cei prezenți.
Staţiunea a găzduit ieri un concurs mai special de gătit, organizat de polițIștii cărășeni. Pregătirile au început încă de la ora 09.00. Poliţiştii au tăiat lemnele, au aprins focul, au pregătit ceaunele şi ingredientele secrete, iar la ora 10.00 s-a dat startul competiţiei culinare.
În concurs s-au înscris șase echipe ale Inspectoratului de Poliție de Frontieră Cara-Severin, Timiș și al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin. Fiecare și-a ales câte un meniu și s-au pus păe treabă. Juriul concursului a desemnat cea mai bună echipă, iar câștigătoare a ieșit echipa „Hantării from borders”, reprezentat de poliţiştii de frontieră cărăşeni. Locul doi a revenit bucătarilor rutieri, „XXL”, care în urmă cu doi ani au fost pe primul loc, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat echipajul celor de la investigare a fraudelor, intitulaţi „SC Rotisorul”.