Resita: Boicot împotriva colegului de drum al lui Adi Micşa (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Boicot împotriva colegului de drum al lui Adi Micşa (GALERIE FOTO)
Resita: Boicot împotriva colegului de drum al lui Adi Micşa (GALERIE FOTO)

Prietenii motociclistului mort la 31 de ani l-au evitat, la înmormântare, pe Dorian.

Motociclistul decedat la Valeadeni ar fi putut fi acroşat de amicul lui, care l-a abandonat pe marginea drumului.

Dintre cei aproximativ 80 de motociclişti care l-au condus ieri pe ultimul drum pe Adrian Micşa, tânărul care a decedat sâmbătă, pe DN 58, unul singur a atras toate privirile. Este vorba despre Dorian Bălan, tânărul care este acuzat că şi-a lăsat prietenul să se zbată între viaţă şi moarte pe marginea drumului şi a plecat mai departe spre Aeroportul Caransebeş, unde cei doi trebuiau să ajungă la o competiţie moto. Dorian, care a declarat că ambulanţa era pe drum şi că el nu mai putea sta, a fost marginalizat de ceilalţi motociclişti participanţi la parada organizată în memoria „Agentului”. Cu toţii se întreabă ce a fost în mintea lui când şi-a abandonat amicul, iar răspunsurile nu pot să nu fie influenţate şi de poliţiştii care au anunţat extinderea anchetei.

Ridicat de poliţişti

La înmormântarea lui Adrian Micşa, Dorian Bălan a venit cu altă motocicletă decât cea cu care gonise sâmbătă spre Caransebeş. Motivul este unul cât se poate de simplu. „L-am întrebat şi noi, care aveam unele semnale, şi ne-a confirmat că motorul i-a fost ridicat de poliţişti. El se arăta foarte mirat şi se făcea că nu înţelege de ce i-au luat motocicleta. Noi am auzit că pe motorul lui ar fi o urmă proaspătă de aluminiu şi că au fost dezlipite nişte abţibilde, dar nu vrem să insinuăm nimic până nu aflăm ceva concret de la Poliţie”, a spus unul dintre bikeri, care doreşte să-i fie ascunsă identitatea.

Urme suspecte de frânare

Martorii de pe marginea drumului susţin că cei doi rulau cu viteză foarte mare şi că, la un momentat dat, s-a auzit cum unul dintre ei a frânat violent, iar apoi un zgomot puternic provocat de căzătura „Agentului”. „Am văzut urmele de frânare. Nu avea niciun motiv să o facă acolo. Intra într-o linie dreaptă, unde, în mod normal, îi dai gaz”, a mai adăugat acelaşi biker.

Am fost solicitaţi pentru un accident cu două victime. La faţa locului am găsit o singură victimă.
Marcel Vrămescu, medic Ambulanţă.

CITEŞTE ŞI

Reşiţa: Paradă pentru biker-ul accidentat mortal

Reşiţa: A fost lăsat să moară pe marginea drumului

Reşiţa: Poliţiştii extind cercetările în cazul motociclistului care a murit în condiţii suspecte

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite