Bobar lasă Valea Domanului pentru clubul din Copou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Bobar este tentat să lucreze la Poli Iaşi
Cristian Bobar este tentat să lucreze la Poli Iaşi

Preşedintele lui CSM Reşiţa a fost ofertat de omul de afaceri Ionuţ Negoiţă să preia postul de director executiv al Politehnicii Iaşi. Cristian Bobar este tentat să se despartă de gruparea-fanion a Caraş-Severinului, la care nu există prea multe perspective.

Ionuţ Negoiţă este pe punctul de a da o grea lovitură clubului din Valea Domanului. Omul de afaceri care investeşte la Poli Iaşi i-a oferit numărului unu de la CSM Reşiţa o funcţie în staff-ul administrativ al moldovenilor, iar transferul ar putea să se perfecteze chiar în aceste zile. Bobar se află de două zile la Iaşi, unde negociază cu Negoiţă şi Grigore Sichitiu, actualul preşedinte executiv al clubului. Bobar a recunoscut că ia în calcul plecarea din Valea Domanului, acolo unde a făcut atâtea lucruri bune în ultimii doi ani.


Pleacă din iarnă
    “Mi-am dorit enorm să fac treabă la Reşiţa. Am început de jos, am investit multă muncă şi pasiune în tot ceea ce se vede astăzi la Stadionul Mircea Chivu. M-am bucurat de sprijinul domnului primar şi al consilierilor locali şi, spun eu, am realizat ceva în Valea Domanului. Din păcate, numai cu sprijinul financiar al municipalităţii este imposibil să duc CSM Reşiţa măcar în Liga a II-a. Chiar dacă plec, să ştiţi că inima mea rămâne în Valea Domanului”, a spus Bobar.


    Preşedintele CSM a confirmat că discuţiile cu oficialii ieşeni sunt foarte avansate. “La Iaşi există un proiect frumos. Există un investitor serios care vrea să facă performanţă. Mi-ar plăcea să pot pune umărul la revenirea pe prima scenă a unei echipe cu tradiţie în fotbalul românesc. În cazul în care voi accepta oferta, aş vrea să mă despart de CSM Reşiţa la finele turului. Mai sunt doar vreo trei meciuri”, a adăugat Cristian Bobar.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite