Reşiţa: Blocul cu cele mai multe datorii la întreţinere (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Blocul cu cele mai multe datorii la întreţinere (GALERIE FOTO)
Reşiţa: Blocul cu cele mai multe datorii la întreţinere (GALERIE FOTO)

Oamenii spun că au chitanţe şi sunt la zi cu întreţinerea, iar administratorul spune că a cheltuit banii pentru termoizolare.

Zeci de locatari ai asociaţiei de pe Muncii sunt în urmă cu plăţile către furnizorii de servicii de foarte mulţi ani. Oamenii susţin însă că de vină este administratorul. „ Noi plătim lună de lună administratorului. Avem chitanţe. Nu ştim că am avea datorii aşa de mari. Am auzit ceva, dar administratorul nu vorbeşte cu noi”, a spus Ştefan V., un locatar din blocul 12.

Actele demonstrează însă că Asociaţia este campioana datornicilor la achitarea cheltuielilor către societatea de salubrizare, la care Asociaţia nu a mai plătit de cinci ani, dar şi către cea care furnizează apă. „ Avem de recuperat de la Asociaţia 236 din Reşiţa aproape 45.000 de lei. Nu ne permitem să nu le mai ridicăm gunoiul. Societatea a fost acţionată în instanţă, dar în cele din urmă s-a făcut o reeşalonare a datoriei”, a explicat Doru Marchiş, directorul general al SC Prescom SA.

Scuză pentru cheltuirea banilor

Şi la societatea de distribuţie a apei datoriile societăţii sunt mari. „Au datorii de peste 12.000 de lei. Este vorba de asociaţia 236 de pe bulevardul Muncii, scările A-E. Debitele sunt de câteva luni, mai exact din primăvara acestui an, dar se vor plăti eşalonat”, a spus Adriana Almăjan, purtătorul de cuvânt al AquaCaraş.

Administratorul incriminat, Constantin Dragomir, a încercat să explice care sunt motivele pentru care s-a ajuns în această situaţie. „În acest an, am făcut termoizolarea blocului. Lucrarea a fost plătită de locatari. În bloc sunt şi trei apartamente ale Primăriei Reşiţa, iar de acolo nu am primit banii, aşa că am folosit din cheltuieli pentru a plăti către firma care a realizat lucrarea”, a spus Dragomir.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite