Blestemul unei zi de sâmbără pentru cei aflaţi pe şoselele judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alcooltestul, „duşmanul“ şoferilor vicioşi
Alcooltestul, „duşmanul“ şoferilor vicioşi

Consumul de alcool le-a adus şoferilor din Caraş-Severin câte un dosar penal şi mai mult, unii dintre ei sunt acum cercetaţi de poliţiştii cărăşeni pentru că băutura le-a tulburat mintea şi au uitat că au carnetele de conducere suspendate.

Un tânăr de 21 de ani din Reşiţa a fost prins de poliţişti in timp ce conducea maşina din direcţia Centru-Muncitoresc. Acesta avea 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

Câteva ore mai târziu, la Bocşa, un tânăr de 36 de ani avea carnetul suspendat, dar după un pahar de tărie s-a urcat totuşi la volanul maşinii. „La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, ne-a informat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt IPJ Caraş-Severin.

Nici seara nu e mai linişte
Tot un împătimit al zeului Bachus, un bărbat de 41 de ani din Constantin Daicoviciu, a fost oprit in trafic de poliţiştii care acum îl cercetează pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite