Bianca Trandafir face echipă de majorete la Liceul „Mircea Eliade“ din Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Trandafir
Bianca Trandafir

Tânăra este „Miss Boboc“ a Liceului „Mircea Eliade“ şi spune că acest titlu o obligă să se implice şi mai mult în proiecte şcolare. De aproximativ un an, fata şi-a canalizat toate eforturile pentru înfiinţarea unei trupe de majorete a liceului unde învaţă.

Bianca Trandafir este elevă în clasa a IX-a la Liceul „Mircea Eliade“ din Reşiţa. Recent, tânăra a fost aleasă cea mai frumoasă fată din liceu şi a primit titlul de „Miss Boboc“.

Bianca mărturiseşte că este pasionată de literatură şi dansuri. De aproximativ un an, fata şi-a canalizat toate eforturile pentru înfiinţarea unei trupe de majorete a liceului unde învaţă.„Îmi place mult să dansez, de aceea eu cu fetele de la «Mircea Eliade», îndrumate de doamna profesoara de sport, Camelia Bot, am încercat să facem o echipă de majorete. Pot spune că această idee este un vis al meu, încă din clasele primare mi-am dorit să fac parte dintr-o astfel de formaţie“, a spus reşiţeanca.

Pentru Bianca, dansul este foarte important, pasiunea a fost concretizată şi într-un concurs de hip-hop la care tânăra a participat. „De mică mi-a plăcut să dansez. Exersam tot timpul diferiţi paşi, iar mai târziu am început să mă documentez şi să mă perfecţionez în mai multe stiluri“, a explicat tânăra.

Romantismul literaturii

Deşi este la început cu trupa de majorete, eleva are încredere în colegele sale şi îşi doreşte ca pe viitor să participe la diferite concursuri destinate echipelor de majorete. Deşi este o fire energică, tânăra nu neglijează şcoala mai ales pentru că adoră literatura şi chiar a început să lucreze la câteva materiale, care mai târziu ar putea deveni un roman.

„Îmi place să scriu. Compunerile sunt preferatele mele. Acestea emană o anumită emoţie şi te fac să le citeşti până la sfârşit. Mă inspir din natură pentru a scrie compuneri, dar şi din cazuri reale cateodată“, a mai explicat Bianca.

Întrebări şi răspunsuri
Cum a fost tema balului din acest an?
După părerea mea, tema a fost foarte originală, organizatorii au făcut o treabă minunată  şi totul a ieşit perfect.

Cum este să fi boboaca liceului?
Este foarte bine, îmi place, dar nu trebuie, din cauza acestui lucru, să îi subestimez pe ceilalţi colegi.

Cum a fost la concursul de compuneri din liceu?
Tema concursului este legată de mediul de viaţă sănătos. S-a făcut o selecţie la nivelul liceului a celor mai bune compuneri legate de acestă temă. Am participat pentru că mi s-a părut interesant şi acum aşteptăm rezultatul.

Profil
Născută. 20.06.1995
Studii. Elevă la Liceul Mircea Eliade din Reşiţa
Familie. Are o soră şi un frate

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite