PORTRET / Bianca Constantin, expertă în dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra adoră să danseze cha-cha, stil de dans care se reflectă şi în personalitatea ei veselă şi plină de viaţă.

Îndrăgostită de dans, cu un talent recunoscut în numeroase competiţii, Bianca Constantin visează la o carieră în politică, fără să renunţe la pasiunea sa pentru ritmurile de tango şi cha-cha. „De când eram mică, îmi plăcea să dansez. Vedeam la televizor trupe şi formaţii care dansau şi îmi spuneam că vreau să ajung şi eu dansatoare, când o să fiu mare”, a spus reşiţeanca. În clasa a cincea, Bianca a avut prima dată ocazia să îşi arate calităţile într-un cadru organizat şi tot atunci a început dansurile moderne sub îndrumarea unei profesoare. Formaţia „Ritm în 2”, a însemnat pentru Bianca un mic vis realizat.

„Din momentul în care m-am înscris, mi-a plăcut foarte mult şi am zis că merită să fac eforturi şi să ajung undeva prin dans”, a spus Bianca. Deşi era un copil când a pus prima dată piciorul în sala de dans, Bianca promite că nu va uita niciodată primii paşi învăţaţi. „Nu aş putea să uit primii paşi. Atunci am învăţat paşii de blues. Eu şi partenerul meu ne-am descurcat bine, chiar dacă era prima dată când dansam”, a explicat reşiţeanca.

Performanţă cu sacrificii


Bianca s-a dovedit a fi un dansator talentat şi a evoluat rapid. „La început nu eram stresaţi. Dansam doar o oră sau două în sala de sport a Şcolii numărul 8. Dar după ce am fost selectaţi mai departe şi mergeam spre drumul de avansaţi, orele de dans deveneau tot mai multe. Chiar şi patru, cinci ore, cu pauze foarte mici”, a explicat dansatoarea.

Bianca este mereu plină de viaţă, iubeşte petrecerile şi ieşirile cu fetele. Tânăra nu uită însă de studii şi vrea să urmeze Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene pentru a urma o carieră în politică.

Întrebări şi răspunsuri

Cum a fost primul concurs la care ai participat?
Nu am să uit niciodată primul concurs la care am participat când eram la începători. Nu ştiam despre ce era vorba. Am dansat blues tango şi cha-cha şi am luat premiul trei.

Care este cel mai important premiu pe care l-ai obţinut la un concurs?
Cel mai important premiu a fost obţinut într-o competiţie cu 21 de perechi, într-un club din Reşiţa. Atunci am obţinut premiul doi.

Care este dansatorul tău preferat?
Preferatul meu este Mihai Petre, el este cel mai elocvent exemplu pe plan naţional.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite