Reşiţa: Bărbatul intoxicat cu monoxid de carbon se zbate între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul intoxicat cu monoxid de carbon este în comă, dar sunt semne că starea lui s-ar putea ameliora.

Două persoane au decedat şi cea de-a treia se află internată la Spitalul Judeţean Reşiţa, în stare gravă, din cauza intoxicării cu monoxid de carbon. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani este tatăl fetiţei decedate, care avea numai 5 ani. Potrivit medicului Constanţa Sârbu, „spre deosebire de azi dimineaţă, bărbatul răspunde la stimulii dureroşi şi deschide ochii dacă îi strigăm numele. Sunt semne bune, deşi bărbatul este încă în comă”. 
Tragedie într-un cartier reşiţean

O femeie, în vârstă de 61 de ani, şi o fetiţă, în vârstă de doar cinci ani, au fost găsite decedate în această dimineaţă într-o casă de pe strada Rândul IV din Reşiţa, de către pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin. „Am primit în această dimineaţă, la ora 7.51, un apel pe „112” referitor la găsirea unor persoane intoxicate cu monoxid de carbon. După ce au parcurs un drum îngust, neamenajat şi cu înclinaţie a pantei foarte pronunţată, pompierii militari au ajuns la imobilul respectiv, de unde l-au evacuat pe tatăl fetiţei, care încă mai respira.
E-ON cercetează cazul

Din primele cercetări, reiese faptul că centrala pe gaz a familiei Amariei prezenta scăpări de substanţe. Motivul nu se cunoaşte încă. Angajaţii E-ON cercetează acum cazul.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite