Banii lui Ionuţ Negoiţă n-au ajuns în Valea Domanului, iar Bobar pleacă la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Bobar pleacă din Valea Domanului
Cristian Bobar pleacă din Valea Domanului

Cristian Bobar este aşteptat să-i ia locul lui Grigore Sichitiu la Poli Iaşi. Preşedintele de la CSM Reşiţa a ajuns la un acord de principiu cu Ionuţ Negoiţă pentru a prelua funcţia de director executiv, mutarea urmând să se producă în această iarnă.

A avut curajul să conducă destinele clubului din Valea Domanului pe când avea numai 25 de ani, devenind cel mai tânăr preşedinte din fotbalul românesc. Treaba excelentă pe care a făcut-o în cei doi ani petrecuţi în fotoliul de director al CSM Reşiţa i-a adus numai aprecieri din rândul oamenilor de fotbal, printre care se numără şi mai-marii federaţiei. Nu întâmplător, în acest an a fost ales membru în Comitetul Executiv al FRF şi ofertele au început să apară. Cea mai interesantă a venit dinspre Iaşi, mai exact, de la omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, pe care Cristrian Bobar a încercat să-l convingă să investească la Reşiţa. Cei doi au ajuns la un acord de principiu pentru ca preşedintele CSM să preia din iarnă funcţia de director executiv la Poli Iaşi.


Numărul unu la Poli
    “Este adevărat că am stat trei zile la Iaşi, că am discutat cu domnul Negoiţă şi că am urmărit două meciuri ale echipei în campionat. Ne cunoaştem de mai mult timp. Acum doi ani am încercat să-l aduc în Valea Domanului, dar n-am reuşit. Mi s-a propus să preiau funcţia de director executiv încă de acum şi să lucrez împreună cu domnul Grigore Sichitiu, preşedintele executiv al clubului. Am amânat luarea unei decizii până la încheierea turului”, a recunoscut Bobar.
    Tânărul preşedinte al CSM Reşiţa a mai avut şi alte oferte, chiar de la cluburi importante, dar nu le-a băgat în seamă, preferând să continue proiectul demarat în Valea Domanului. Lipsa investitorilor nu-i permit însă să spere la promovare şi tocmai de asta se gândeşte să dea curs ofertei lui Negoiţă. “Înainte de a da un răspuns ferm, vreau să mă consult şi cu domnul Mihai Stepanescu, care mi-a acordat toată încrederea şi susţinerea când mulţi se îndoiau de mine. Sper că le-am demonstrat, atât dânsului, cât şi consilierilor locali, prin ceea ce am reuşit în aceşti doi ani, că nu au greşit atunci când mi-au oferit şansa de a conduce acest club. Am crescut odată cu acest club şi le mulţumesc domnului Stepanescu şi consilierilor locali pentru sprijinul acordat”, a declarat Cristian Bobar.
În locul lui Sichitiu
Plecarea lui Bobar pare să fie legată şi de demiterea lui Grigore Sichitiu, actualul număr unu în Dealul Copoului. Sichitiu are zilele numărate, Ionuţ Negoiţă declarând în mai multe rânduri că nu este mulţumit de conducerea executivă. “Este adevărat că vreau să fiu fiu omul care conduce şi care, totodată, răspunde pentru tot ceea ce se întâmplă în club”, a recunoscut Bobar.


Rămânerea lui Stoican, sub semnul întrebării
Întrebat pe cine ar vedea în locul său la şefia clubului din Valea Domanului în cazul în care pleacă la Iaşi, Cristian Bobar a spus: “Nu ştiu cine cine ar putea veni preşedinte la CSM, asta va fi alegerea domnului primar şi a consilierilor locali. Dacă va fi să plec, îmi doresc să vină cineva cu putere de muncă şi care să facă treabă, să continue ce am început eu şi, de ce nu, să realizeze ceea ce eu nu am reuşit”. În ceea ce priveşte soarta antrenorului Flavius Stoican, preşedintele CSM a precizat că va avea o discuţie cu acesta după ultima etapă a campionatului şi că, indiferent dacă va pleca sau nu la Poli Iaşi, şi-ar dori ca fostul dinamovist să rămână pe banca roş-negrilor. “E posibil să renunţe chiar dacă rămân eu. Nu ştiu, vedem, e un băiat extraordinar, lucrează cu pasiune şi ar fi bine pentru toată lumea dacă ar rămâne”, a adăugat Bobar.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite