Reşiţa: Bani pentru medicii din Caraş-Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Bani pentru medicii din Caraş-Severin
Reşiţa: Bani pentru medicii din Caraş-Severin

Fondurile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin au fost suplimentate cu peste 3,6 milioane lei pentru serviciile furnizate de medicii de familie. În Caraş-Severin sunt 167 de

Fondurile Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin au fost suplimentate cu peste 3,6 milioane lei pentru serviciile furnizate de medicii de familie. În Caraş-Severin sunt 167 de medici de familie care au contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. În judeţ sunt şi localităţi ca Gârnic, Ramna sau Cărbunari care nu au medici de familie. „Banii sunt suficienţi pentru asigurarea plăţii utilităţilor, a hranei şi pentru cheltuielile cu personalul, până la sfârşitul semestrului patru al acestui an”, a spus Mirela Zeman, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin.

Fonduri pentru sănătate
S-au alocat fonduri şi pentru spitale, respectiv, 5,4 milioane lei. Banii acoperă cheltuielile urgenţe din sistemul sanitar cărăşean, dar nu şi datoriile spitalelor din judeţ. În Caraş-Severin sunt 167 de medici de familie care au contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Fondurile s-au suplimentat şi pentru serviciile stomatologice decontate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, dar şi pentru serviciile din ambulatoriu. Pentru stomatologi, bugetul s-a suplimentat cu 15 mii lei, iar la ambulanţă s-a aprobat un credit de angajament de 479.000 lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite