Banda hoţilor de Ford a lovit imediat după eliberare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi suspecţi au ajuns iar la Poliţie, după ce judecătorii au decis că nu sunt pericol public şi pot să stea în libertate
Cei doi suspecţi au ajuns iar la Poliţie, după ce judecătorii au decis că nu sunt pericol public şi pot să stea în libertate

Doi dintre cei patru tineri prinşi de poliţişti după ce au spart zece maşini marca Ford, mai multe locuinţe şi sedii de firme, au fost surprinşi în timp ce dădeau o nouă lovitură.Ei erau cecetaţi în stare de libertate pentru alte furturi.

Cercetaţi în stare de libertate de procurori, hoţii au revenit la vechile îndeletniciri. Nici două săptămâni nu au trecut de când tinerii au fost înaintaţi instanţei, ca urmare a comiterii mai multor furturi de şi din maşini marca Ford, dar şi din societăţi comerciale şi locuinţe. Dacă tot nu au avut voie să părăsească localitatea, hoţii au ieşit din nou pe teren.

Filmaţi în timpul acţiunii

Cercetaţi în stare de libertate pentru loviturile date în a doua jumătate a lunii ianuarie, F. Nicolae, de 20 ani, şi L. Tibor, de 31 ani, ambii din Reşiţa, au ţinut să-şi îmbogăţească palmaresul cu alte câteva spargeri. Cei doi au încercat să păgubească proprietarul unui magazin de fructe, dar un cetăţean i-a filmat în timpul acţiunii şi poliţiştii le-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt. „Cei doi sunt recidivişti. În baza probelor administrate într-un alt dosar, în luna ianuarie din acest an, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale, procurorul dispunând obligarea învinuiţilor de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioada de 30 zile”, a precizat inspector Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite