Ion Văcaru a fost bătut cu bestialitate sub ochii poliţiştilor care au dat mâna cu interlopii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenții de poliție din Oţelu Roşu sunt acuzaţi că şi-au dat mâna cu interlopii. Ion Văcaru se chinuie să-şi vadă copilul, dar de fiecare dată ajunge la Urgenţe după ce este bătut cu bestialitate şi, în plus, amendat.

Bărbatul de 36 de ani s-a dus direct la secţia de poliţie după ce a fost externat din Spitalul din Caransebeş, unde şi-a vindecat rănile după ultima bătaie pe care a primit-o de la mai mulţi indivizi, pentru că a încercat să-şi strângă în braţe băieţelul de cinci ani. “Am făcut plângere pentru tâlhărie împotriva agresorilor. Voi face plângere şi împotriva concubinei mele pentru instigare la violenţă. La Oţelu Roşu, iei bătaie în faţa Poliţiei. Agresorii sunt identificaţi, dar degeaba. Am fost tâlhărit şi poliţia nu face nimic. Tot pe mine mă amendează”, reclamă Ion Văcaru.
   

Acesta are un copil cu Alina Mudava, o profesoară din Oţelu Roşu. Instanţa a hotărât ca băiatul să rămână în grija mamei, tatăl având dreptul să-l viziteze şi să-l ia acasă un weekend pe lună. “De fiecare dată când merg să-l văd pe fiul meu sunt luat pe sus şi bătut de mai mulţi indivizi. În septembrie am fost bătut şi ameninţat cu sabia. Am sesizat Poliţia, dar nu s-a luat nicio măsură. Am stat 18 zile în spital după ce am primit acea bătaie”, susţine bărbatul.
 În seara de 5 noiembrie a încercat din nou să-şi vadă copilul. “Vreo patru sau cinci persoane m-au bătut în taxi, mi-au luat 2.200 de euro şi telefonul mobil. A venit Poliţia şi tot eu am fost amendat cu 2.500 de lei”, mai spune Văcaru.

Nici victima nu e uşă de biserică
Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin, confirmă incidentele din stradă: “În data de 9 noiembrie a depus o plângere penală împotriva celor care l-au agresat. Este în cercetare un dosar pentru loviri sau alte violenţe. Reclamantul a fost şi el amendat pentru tulburarea orinei şi liniştei publice. Este cunoscut cu antecedente penale. În prezent se fac cercetări”.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite