Reşiţa: Şmecherul cu BMW împrumutat a trimis două persoane în sălile de operaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Şmecherul cu BMW împrumutat a trimis două persoane în sălile de operaţii
Reşiţa: Şmecherul cu BMW împrumutat a trimis două persoane în sălile de operaţii

La ieşirea din cartierul reşiţean Câlnic a avut loc, aseară, un cumplit accident de circulaţie în care au fost implicaţi patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 20 de ani.

Două victime ale accidentului care s-a produs aseară au fost operate. Tânăra de numai 19 ani care era în autoturismul ce circula regulamentar a fost transportată la Spitalul Judeţean Timişoara. „Fata avea traumatism cranio cerebral deschis, hemoragie cerebrală şi un hematom pe creier. A fost operată la Timişoara şi este sub supraveghere. Un alt tânăr implicat în accident a intrat în această dimineaţă în operaţie la Reşiţa. Este internat pe Secţia de Otopedie”, a declarat doctorul Librimir Cosmin, medic al Unităţii de Primire Urgenţe. Băiatul care a intrat azi în sala de operaţii are o fractură cominutivă la piciorul stâng, femurul spart, dar şi o fractură mică la gât. Şoferul care a provocat accidentul  este internat pe secţia ORL, dar nu este în stare gravă, având o fractură de piramidă nazală.

Accidentul s-a produs din cauza vitezei

Accidentul a fost provocat de un tânăr care nu are nici 20 de ani, iar maşina pe care o conducea nu era a lui. “Băiatul care conducea  BMW-ul venea cu viteză foarte mare. A făcut slalomuri şi a intrat în maşina care venea dinspe Timişoara”, a explicat o martoră a accidentului. Imediat după ce cele două maşini s-au lovit, bolidul s-a oprit într-o casă. “ Numia ce am intrat de pe stradă în curte şi am auzit buşitura. Norocul meu că nu eram acolo că poate mă prindea. L-am scos pe băiatul din dreapta care cred că are piciorul rupt şi am luat de la vecin un furtun să stingem maşina”, a spus Petru Franţ, propreitarul casei în care s-a oprit BMW-ul.  În accident au fost implicaţi patru tineri. Fata care se afla pe locul din dreapta al maşinii care circula regulamentar a fost cel mai grav rănită.

Citeşte şi: Reşiţa: Şoferul unui bolid a provocat un accident cumplit (UPDATE)

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite