Avram Slavco, interlopul care a atacat cu sabia un post de poliție, își dorește libertatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Slavco Avram, interlopul care a semănat groază în rândul polițiștilor din Clisura Dunării, după ce a bătut un polițist și a atacat cu sabia un post de poliție vrea să fie liber. Acesta este judecat aztăzi la Tribunalul Caraş- Severin.

Interlopul care a bătut de două ori un poliţist, după care a atacat cu o sabie ninja un post de poliție pe care l-a și cucerit în câteva secunde, a fost adus azi dimineață, în jurul orei 09.00 la Tribunalul Caraș-Severin. Încătușat și înconjurat din toate părțile de polițiști, Slavco Avram pare că și-a pierdut tupeul de acum aproximativ o lună. Agresorul a declarat în fața instanței că regretă cele întâmplate și că totul este o consecință a faptului că a fost provocat, agresat și hăituit de polițist. „Am băut toată noaptea, iar după incidentul care a avut în fața localului Parc Place am plecat spre casă cu propria-mi mașină. Am luat sabia cu intenția de a-l speria pe polițist”, a spus Slavco în fața instanței la prime înfăţişări.

Paradoxul lumii interlope

Deși este cunoscut ca o persoană periculoasă în zona unde locuiește și chiar ca și contrabandist, cazierul interlopului este imaculat. „La noi nu are niciun dosar”, a declarat sec purtătorul de cuvânt al frontieriștilor cărășeni, Iasmina Maghiar. Slavcea Avram este cunoscut ca fiind o persoană agresivă pe Clisura Dunării, iar antecendentele sale demonstrează acest lucru. „Cazierul lui este personal. Tot ce vă pot spune este că Slavcea Avram a mai fost cercetat pentru lovire și vătămare în anul 2009”, spune Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție. Dincolo de datele din cazier, polițiștii din Moldova Nouă îl cunosc îndeaproape.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite