Reşiţa: Avalanşă de oferte pentru maşini second

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Avalanşă de oferte pentru maşini second
Reşiţa: Avalanşă de oferte pentru maşini second

Chiar dacă este criză, numărul maşinilor la mâna a doua din singura piaţă auto din municipiul Reşiţa a crescut.

Foarte puţini reşiţeni se încumetă să-şi cumpere maşini noi. Reprezentanţii marilor firme de autoturisme spun că vânzările au scăzut văzând cu ochii, chiar dacă ofertele sunt mai mult decât atractive. Marian Ciobanu, este un reşiţean în vârstă de 45 de ani care doreşte să-şi achiziţioneze în această perioadă o maşină. „Nu îmi permit o maşină nouă. M-am uitat prin piaţa auto din Reşiţa, dar sincer să fiu nu prea am încredere. Multe din cele scoase la vânzare arată bine în exterior, dar sunt coapte în interior. Acum îmi caut pe Internet şi dacă găsesc ceva care să-mi placă mă duc şi mi-o aduc singur“, a spus reşiţeanul.

Mai ieftin peste hotare

Bărbatul spune că dealerii de maşini second hand îşi pun în preţul maşinii un comision mult prea mare. Acesta este motivul pentru care cei care îşi doresc o maşină la mâna a doua ocolesc piaţa auto din Reşiţa.

„În ultima perioadă avem mai multe maşini. Astăzi sunt în jur de 100 de autoturisme în piaţă. La sfârşit de săptămână sunt mult mai multe pentru că atunci vin reşiţenii să le vadă“, a spus Adrian Damian, administratorul Societăţii Comerciale Pieţe S.A din Reşiţa.

Numărul maşinilor din piaţă a crescut şi din cauza amenzilor pe care dealerii auto le-au luat pentru staţionarea autoturismelor de vânzare pe spaţiul public. „Până acum Poliţia Comunitară a dat aproximativ 88 de amenzi“, a spus Petronela Glinţa, consiliera primarului municipiului Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite