Autorii jafului de la Timişoara ar putea fi motocicliştii care au prădat o bancă din Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaf armat la Reşiţa
Jaf armat la Reşiţa

Poliţiştii din vestul ţării sunt în alertă după ce o nouă unitate bancară a fost jefuită sub ameninţarea armelor de foc de către persoane mascate. După jaful de la Reşiţa, ai cărui autori au rămas neidentificaţi, acum, o întâmplare similară a avut loc la Timişoara.

Jaful armat executat ca la carte, ieri după-amiază, pe Calea Aradului din Timişoara, la o sucursală BRD, ar putea avea legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Reşiţa, la sfârşitul lunii noiembrie a acestui an. Atunci, doi indivizi care şi-au ascuns identitatea sub căşti de motociclist au pătruns în sediul băncii şi, sub ameninţarea pistolului, au plecat cu 5.000 de euro şi 30.000 de lei. Unitatea bancară din municipiul de pe Bega a fost prădată tot de doi bărbaţi, anchetatorii studiind şi ipoteza potrivit căreia jefuitorii ar fi aceeaşi ca în cazul loviturii de la Reşiţa.
    “Colegii noştri din Timişoara ne-au solicitat anumite informaţii şi ne-au cerut sprijin pentru identificarea şi prinderea făptaşilor. Nu putem spune în momentul de faţă dacă între jaful de la Timişoara şi cel de la Reşiţa există vreo legătură, dar nici nu excludem această posibilitate. Nu sunt asemănări izbitoare în ceea ce priveşte modul de operare din cele două cazuri, dar se verifică şi această ipoteză. Noi am colaborat cu colegii de la Timişoara încă de la data producerii jafului de unitatea Reiffeisen din Reşiţa”, a spus inspector Adriana Beţa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite