Atleții reșițenii și-au propus să urce pe podiumul Campionatului de Marș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 15 atleţi reşiţeni s-au aflat azi la startul Naţionalelor de Marş organizate la Reșița. Tinerii s-au antrenat serios pentru această competiție și speră să obțină rezultate cât mai bune. Circulația pe traseul Bd. A.I. Cuza, Poliţie – Universitatea „Eftimie Murgu“, circulaţia va fi oprită între orele 8.30-13.30

Federaţia Română de Atletism, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin şi cluburile CSM, Universitatea şi CSŞ, în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi Primăria Municipiului Reşiţa, organizeazăla Reşiţa o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Marş pentru juniori şi seniori. Întrecerea se desfăşoară pe traseul de pe Bulevardul A.I. Cuza, între Poliţie şi Universitatea „Eftimie Murgu“.

Antrenorul Octavian Măzăran spune că sportivii reșițeni sunt pregătiți pentru competiția de azi și speră să urce pe podium. „Obiectivele noastre sunt de a câştiga patru sau cinci medalii, dar şi de a obţine calificarea unuia sau doi sportivi pentru Balcaniadă. Ca de obicei, ne legăm cele mai mari speranţe de Marius Cocioran, Stelian Băicuş, Doru Ursu, Claudia Ştef şi Georgiana Enache. Claudia Ştef vine însă după naştere, după o absenţă de doi ani de zile din competiţii, dar am mare încredere în ea”, a declarat Măzăran.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite