Aproximativ 50 la sută din şcolile din judeţul Caraş- Severin nu au autorizaţii de funcţionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi mai sunt doar câteva zile până la începerea noului an şcolar o parte din instituţiile de învăţământ din Caraş- Severin nu au primit autorizaţiile de funcţionare. Şcolile neautorizate de DSP vor putea funcţiona cu un program de conformare.

Pe ultima sută de metri mai multe şcoli din judeţul Caraş- Severin aşteaptă să îşi primească autorizaţiile de funcţionare pentru noul an şcolar. În urma controalelor efectuate de inspectorii Direcţiei de Sănătatea Publică din judeţ o jumătate din instituţiile de învăţământ în care învaţă cărăşenii au primit autorizaţii restul fiind în curs de aprobare.

”La nivelul judeţului mai bine de 50 la sută din instituţiile de învăţământ şi-au primit autorizaţiile de funcţionare. Situaţia este una acceptabilă pentru că ne situăm peste media înregistrată la nivelul ţării”, a spus Dragoş Luca, director DSP Caraş- Severin.
Însă chiar şi şcolile neautorizate de DSP vor putea funcţiona cu un program de conformare. Reprezentanţii acestora se vor angaja să remedieze anumite situaţii în termene de timp bine stabilite.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite