Aproape 300 de amenzi au fost aplicate de poliţiştii cărăşeni pe Drumul Naţional 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 39 de poliţişti şi nu mai puţin de 13 radare au acţionat ieri pe Drumul Naţional 6. Şoferii din trafic au fost “taxaţi” de poliţişti cu amenzi care depăşesc suma de 50 de mii de lei. Şoferii vitezomani nu au fost nici ei iertaţi de oamenii legii, cinci dintre aceştia fiind de astăzi pietoni.

Desele accidente care au avut loc în ultima perioadă pe Drumul Naţional 6 au determinat o creştere a  numărului acţiunilor poliţiştilor din această zonă. La acţiunea derulată ieri au participat 39 de poliţişti şi 13 radare. Conform poliţiştilor această activitate a avut ca scop impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto.

Au fost vizaţi în special cei care depăşesc regimului legal de viteză dar şi cei care fac depăşiri neregulamentare. “În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate un număr de 295 sancţiuni contravenţionale a căror sumă se ridică la aproximativ 57000 lei.

Şi de această dată cele mai multe sancţiuni au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 175 de sancţiuni.”, a spus agent Ancuţa Cărbunarul, purtător de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin, pentru Adevărul de Seară Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite