Resita: Antrenament de poker în cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Antrenament  de poker în cluburi
Resita: Antrenament de poker în cluburi

Pentru prima oară, în Reşiţa, tinerii pot juca la mese dotate, unde se organizează concursuri la care se dau şi premii.

Studenţii de la Universitatea Eftimie Murgu vor organiza în fiecare joi a săptămânii petreceri tematice în clubul Hypnotic.

Primele trei mese originale de poker achiziţionate pentru concursurile organizate de studenţi sunt noua atracţie în rândul tinerilor. Aceştia organizează concursuri de Poker Texas Holdem, în fiecare joi, în clubul Hypnotic. Pentru concursul de aseară, Roland Bundaru şi-a strâns toţi prietenii la o partidă de poker, înainte să înceapă competiţia.
„Am început să jucăm de ieri de la ora 14.00 la Taboo Pub. Am făcut acolo câteva partide ca să ne antrenăm pentru concursul de aseară. O facem mai mult ca să ne distrăm, dar cu jetoane reale jocul este mult mai interesant“, a spus tânărul student.

Premii pentru învingători

Concursul de poker a început aseară în jurul orei 22.00. La masa de joc s-au aşezat mai mulţi studenţi dornici să încerce dotările noi. Jetoanele, cartonaşele şi cărţile originale de Poker Texas Holdem i-au încântat.
„Nu avem timp să jucăm cât am vrea pentru că trebuia să înceapă şi programul de discotecă“, a spus Alexandru Sorca, un alt tânăr care a jucat aseară poker cu prietenii lui. Premiile pentru cei care s-au ridicat învingători de la masa de joc au fost în ton cu petrecerea din club. Cel care a câştigat locul I a dus la masa prietenilor trei sticle de vin. Cu două sticle a fost premiat cel care a ieşit pe locul doi, iar ultimul s-a ales cu o sticlă din băutura lui Bahus.

Pokerul a dat startul petrecerii

Joia studenţească s-a terminat cu o petrecere până în zorii zilei. Cei mai tari DJ ai momentului au mixat pentru tinerii reşiţeni. DJ Radoo a mixat acompaniat de MC Feny din Timişoara. Punctul culminant a fost muzica pe ritmuri sârbeşti care i-a scos pe studenţi la horă.
Petrecerea începută ieri continuă şi astăzi, deliciul din această seară fiind patru animatoare care vor dansa în club. Tematica serii de astăzi este moda. „Glamour Night” va începe de la ora 23.00, iar cei mai eleganţi petrecăreţi se vor alege cu premii surpriză.

Am început să jucăm de ieri de la ora 14.00. Cu jetoane reale jocul este mult mai interesant
Roland Bundaru, student

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite