Reşiţa: Angajaţii de la stat reclamă şefii agresivi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un inspector al Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat (DADPP) Caraş-Severin susţine că ar fi fost bătut de directorul adjunct.


Fapte absolut incredibile sunt reclamate de inspectorul Lucian Ionescu că s-ar fi petrecut, recent, în sediul DADPP, din Reşiţa. Acesta susţine că ar fi fost bătut de directorul adjunct, Toma Hamat, chiar în biroul celui care conduce direcţia, Ianăş Roşeţi. Potrivit reclamantului, Hamat l-ar fi jignit, l-ar fi agresat fizic şi chiar l-ar fi ameninţat cu moartea, pe motiv că ar fi întârziat la serviciu.


„La un moment dat, domnul Hamat m-a chemat în birou la domnul Roşeţi să lămurim conflictul. În timp ce relatam cele întâmplate, Toma Hamat m-a lovit cu pumnul în gură după care a plecat din birou. Directorul a rămas şi dânsul stupefiat. Eu m-am şters de sânge cu câteva şerveţele, iar domnul Roşeţi a ieşit după Toma Hamat. Ulterior, domnul Roşeţi mi-a spus că nu se va mai întâmpla şi să uităm evenimentul”, a spus Lucian Ionescu.


Respinge acuzaţiile


Medicul legist, Marius Toc, confirmă printr-un certificat medico-legal că echimozele de pe faţa reclamantului pot fi cauzate de o agresiune, iar Poliţia a deschis o anchetă. Toma Hamat pare străin de toate cele reclamate. „Nu ştiu despre ce este vorba. Veniţi şi faceţi o anchetă în cadrul direcţiei noastre. Nu este vorba despre nici un conflict, dar o să mă apăr cumva. Nu ştiu de ce dânsul face astfel de afirmaţii”, a spus Hamat.


Legea tăcerii


Ceilalţi angajaţi ai DADPP refuză să comenteze „cazul Ionescu”. „Domnul Roşeţi m-a sunat să-mi spună că n-a văzut nimic. Au mai fost tot felul de jigniri adresate colegilor din direcţie. Acum cinci-şase luni, Toma Hamat ne-a ameninţat într-o şedinţă că cine îl mai vorbeşte de rău îi scoate dinţii”,  adăugat Lucian Ionescu.

Legistul confirmă agresiunea

Din certificatul medico-legal reiese că numitul Lucian Ionescu a suferit o tumefacţie medie a buzei superioare şi o echimoză uşor tumefiată la buza inferioară, ceea ce ar putea fi rezultatul lovirii cu obiecte dure. „Necesită opt zile de îngrijiri medicale socotite de la data producerii leziunilor, dacă nu survin complicaţii”, a concluzionat doctorul Marius Toc, în certificatul medico-legal Nr. C-515, din 3 iulie 2009.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite