Ameninţări şi jigniri în războiul falşilor revoluţionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irinel Struţă este principala ţintă a acuzaţiilor revoluţionarilor
Irinel Struţă este principala ţintă a acuzaţiilor revoluţionarilor

Acuzaţiile grave lansate de Dumitru Alexa, preşedintele Asociaţiei Luptătorilor în Revoluţia din Decembrie 1989 (ALRD) nu au rămas fără ecou, iar acum este acuzat chiar el de lucruri necurate.

Dumitru Alexa, preşedintele Asociaţiei Luptătorilor în Revoluţia din Decembrie 1989 (ALRD), reclama că, la Reşiţa, s-a încercat şi încă se mai încearcă fabricarea de falşi revoluţionari, în scopul obţinerii a numeroase avantaje materiale oferite de stat.

Cotizaţii şi şpăgi pentru carnete de revoluţionar

Principala ţintă a acuzaţiilor sale este Irinel Struţă, actualul preşedinte al Asociaţiei Tinerilor Revoluţionari ’89, despre care susţine că ar fi dat avize false pentru preschimbarea certificatelor de revoluţionari. Concret, Struţă este incriminat că ar fi semnat documente în numele asociaţiei prezidate de Alexa.  „Noi suntem toţi foşti membri ai ALRD. La un moment dat, ne-am rupt de acolo şi ne-am făcut o nouă asociaţie. De aici, s-a iscat acest scandal”, a afirmat Struţă. Reşiţeanul are răspunsuri la toate acuzaţiile.

„Este jenant că îi acuză de fals pe cei cărora chiar el le-a depus dosarele de preschimbare a certificatelor de revoluţionar. Aceşti oameni chiar trebuia să cotizeze la el? Sunt acuze nefondate. După şase ani de zile a constatat el falsurile despre care vorbeşte? Dar care falsuri? Să vină cu probe. Dacă ştie că sunt falsuri, să facă plângere către organele abilitate”, a răspuns Struţă.

Alexa contestă însă şi afirmaţia lui Struţă că preşedintele ALRD l-ar fi prezentat ca şi vicepreşedinte al asociaţiei chiar şi în faţa DNA. „Eu nu l-am numit niciodată vicepreşedinte şi nu am semnat nicio delegaţie pentru el. Când am fost la DNA, l-am prezentat la mişto în faţa procurorului, drept vicepreşedinte, tocmai pentru că sub această titulatură a semnat mai multe documente”, a spus în replică, Dumitru Alexa, preşedintele ALRD.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite