Resita: Serviciul de Ambulanţă are nevoie urgent de resuscitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Serviciul de Ambulanţă are nevoie urgent de resuscitare
Resita: Serviciul de Ambulanţă are nevoie urgent de resuscitare

Cititorii au sesizat pe pagina de web neregulile cu care se confruntă în cazul serviciului ambulatoriu.

Aceştia sunt nemulţumiţi de felul în care actuala conducere gestionează activitatea instituţiei.

În urma articolului apărut în Adevărul de Seară, în 4 iulie, cu privire la Serviciul de Ambulanţă, cititorii noştri au semnalat pe resita.adevarul.ro, o serie de alte nereguli referitoare la funcţionarea Ambulanţei din Caraş-Severin.

Director doar pe jumătate

Aceştia reclamă managementul defectuos, dar şi alte inadvertenţe în funcţionarea serviciului. „Mizeria este rezultatul managementului practicat de conducerea ambulanţei. Şi nici nu poate fi altfel, pentru că, managerul este în funcţie doar 4 zile din 7 ale săptămânii. În celelalte 3 zile este medic rezident la Timişoara. Deci, manager este 2 în 1. Pentru a fi medic rezident trebuie să fii medic practician, ori, eu ştiu că managerul are contractul de muncă suspendat! Concluzia este că, pentru a fi medic rezident, doamna manager şi-a cam falsificat declaraţia şi adeverinţa pe care le-a dat când s-a înscris la rezidenţiat” , a scris Anca.

Directoarea a recunoscut că îşi face rezidenţiatul la Timişoara, dar susţine că a găsit o formulă care să nu încalce legea. „Sunt medic rezident în Timişoara, dar fac acest lucru după orele de program. Îmi trebuie dreptul de liberă practică şi fac rezidenţiatul ca voluntar”, a declarat Daniela Popescu. Aceasta face turul Banatului. Este director la Reşiţa până la ora 16.00. Apoi merge la Timişoara, la rezidenţiat, iar seara se întoarce la Caransebeş, unde locuieşte. 

Problemă
Instituţia este condusă de un director absent de la serviciu

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite