Resita: Control de gradul zero la Ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Control de gradul zero la Ambulanţă
Resita: Control de gradul zero la Ambulanţă

Neregulile arătate de „Adevărul de Seară” au declanşat o anchetă.

Direcţia de Sănătate Publică intervine pentru a resuscita Serviciul de Ambulanţă aflat într-o situaţie deplorabilă.

Despre mizeria, problemele şi neregulile sesizate la Staţia de Ambulanţă de „Adevărul de Seară”, dar şi de cititorii noştri, se pare că avea cunoştinţă şi directorul coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) a judeţului Caraş-Severin, doctorul Sorina Fleischer. Cel puţin, aşa susţine Fleischer. „Pot să vă spun că, în cursul zilei de miercuri (n.r. –1 iulie), înainte de a pleca la Bucureşti, la minister, am dat o dispoziţie prin care am demarat o activitate de audit la nivelul Ambulanţei din judeţul Caraş-Severin”, susţine directorul DSP.

Acuzaţii nefondate, şi totuşi verificate

Şefa de la DSP a primit ieri comentariile venite pe site-ul ziarului de la cititori. „Din păcate, dumneavoastră mi-aţi adus la cunoştinţă acum zece minute acest articol. În acest sens, pentru că văd că se fac nişte acuzaţii, multe dintre ele nefondate, daţi-mi voie să mă interesez personal şi să vă spun de acest lucru”, a răspuns Fleischer.

În ceea ce priveşte prezenţa la serviciu a managerului Ambulanţei cărăşene, Daniela Popescu, care trebuie să se împartă între Reşiţa şi Timişoara, acolo unde este medic rezident, Sorina Fleischer spune că este cât se poate de liniştită. „De fiecare dată când am chemat-o, a venit”, a afirmat şefa DSP.

Verificăm mai întâi problemele sesizate imediat, urmând ca, în funcţie şi de rezultate, să dispunem lărgirea stării de audit 
Sorina Fleischer, director coordonator DSP

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite