Alunecările de teren din judeţ fac ravagii pe drumurile naţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serviciul de Poliţie Rutieră
Serviciul de Poliţie Rutieră

În această dimineaţă, în urmă cu aproximativ o oră, pe Drumul Naţional 6,  la kilometrul 424, între localităţile Armeniş şi Teregova, s-a produs o alunecare de teren care a blocat o bandă de circulaţie a drumului. În momentul de faţă se circulă pe un singur sens.

„Traficul a fost oprit pentru circa 15 minute pentru degajarea părţii carosabile, în prezent circulându-se pe un singur sens“, a declarat Adriana Beţa, purtător de cuvânt IPJ Caraş-Severin. Poliţiştii fac apel către şoferi să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile agenţilor de circulaţie aflaţi în zona afectată.

Sezonul alunecărilor de teren
Din cauza precipitaţilor abundente căzute în urmă cu câteva zile s-au mai înregistrat alunecări de teren între localităţile Şviniţa şi Berzeasca. De pe versantul muntos s-au desprins bucăţi de stânci şi pietriş care au acoperit carosabilul pe o lungime de circa 40 de  metri.
ultimele 24 de ore, de pe versantul muntos s-au desprins bucăți de stânci și pietriș care au acoperit carosabilul pe o lungime de circa 40 de  metri.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite