Alţi 15 poliţişti de frontieră şi vameşi sunt propuşi pentru arestare preventivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează cercetări penale faţă de 15 inculpaţi între care ofiţeri şi agenţi de poliţie de frontieră, lucrători vamali care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (P.T.F.) Naidăş, jud. Caraş-Severin.

Astfel, Ion Ionuţ Soare, poliţist de frontieră, este cercetat penal pentru luare de mită, în formă continuată şi aderare la un grup infracţional organizat.
Pentru aceeaşi infracţiune sunt cercetaţi şi 12 agenţi de poliţie şi doi lucrători vamali. 

Cei 12 agenţi sunt: Gheorghe Norbert Babeţi, Claudiu Bojidar Barbuli, Sorin-Ştefan Cohuţ, Ion Flavius Nistoran, Sorin Marian Pantea, Cristian Borceanu, Cristinel Mihai Topolniceanu, Ciprian  Cătălin Pruteanu, Daniel Dumitraşcu, Simion Dragotă, Flavius Ion Novan, iar cei doi lucrători vamali sunt Dan Aurelian Coman şi Dan Adreian Enache.

„Celor 15 de inculpaţi li s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. La data de 9 februarie 2011, procurorii anticorupţie au dispus reţinerea acestora pe o perioadă de 24 de ore, la aceeaşi dată urmând să fie prezentaţi Curţii de Apel Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile“, se arată în comunicatul DNA.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite