Reşiţa: Au treversat Alpii cu bicicletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Au treversat Alpii cu bicicletele
Reşiţa: Au treversat Alpii cu bicicletele

Câţiva membrii ai Asociatiei “Bike Attack” din Resita s-au întors saptămâna aceasta dintr-o expediţie de mountain bike în Alpii Dolomiţi.



Citeşte şi:

Bike Attack caută noi trasee în Munţii Banatului (GALERIE FOTO)

Tinerii care s-au încumetat să plece în Apli sunt pasionaţi de tot ceea ce presupune o aventură pe bicicletă. După expediţiile de traversare a Alpilor pe mountainbike din 2007 si 2008,  AvenTURA 2007 Transalpină  si AvenTURA 2008 Transalp - Glacier express, Bike Attack Reşiţa a reuşit ca în acest an să plece într-o nouă expediţie intitulată sugestiv “Razbunarea Dolomiţilor – Aventura 2009”. “Numele a fost hotărât deoarece în anul precedent, condiţiile meteo şi extenuarea participanţilor au facut imposibilă urcarea în Dolomiţi, astfel rămânând o parte “restantă” într-o zonă impresionantă cu panorame uimitoare şi încarcată de isorie. Expediţia din acest an a fost o traversare alpină înaltă, cu un grad destul de dificil de dificultate”, a declarat Cătălin Gavrilă, preşedinte Bike Attak Reşiţa.

Expediţia a durat aproape 10 zile, iar cel mai înalt punct la care s-a ajuns a fost de peste 2.500 de metri

Expediţia a fost o reuşită, traseul propus, de aproximativ 500 de kilometri, fiind parcurs în totalitate. Singurele probleme pe care le-au întâmpinat tinerii au fost legate de mici defecţiuni ale echipamentelor. Pentru ca aventura lor să fie cunoscută de mul mai multe persoane, membrii expediţiei pregătesc în această perioadă un film de prezentare ce va fi difuzat în mai multe televiziuni. Este pregătită şi o expozitie cu fotografiile făcute în timpul expediţiei dar şi prezentări, relatari si jurnale.

Participanţii la expediţie sunt:

C[talin Gavrilă - 31 ani
Eugen Sallai - 28 ani
Cristian Minghel - 29 ani
Şerban Mateşoane - 18 ani
Alice Demeny - 20 ani
Egon Pommeresheim - 40 ani

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite