Alexandru Dan atrage reşiţenii prin cadouri personalizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţeanul îşi surprinde mereu clienţii cu daruri personalizate.

PROFIL
Născut. 21 noiembrie 1975, Reşiţa
Educaţie. Facultatea de Drept la „Universitatea Europeană  Drăgan” din Lugoj
Ocupaţia. Administrator
Familie. Necăsătorit

Alexandru este o fire muncitoare şi mereu implicată în ceea ce face. Munca nu i-a fost străină niciodată. Încă din liceu, la doar 17, ani a început să lucreze, deşi părinţii îi făceau toate voile.
„Am început munca în perioada liceului, nu pentru că aveam nevoie, ci doar pentru că aşa am vrut eu. În vacanţa de vară lucram la o firmă de instalaţii. Nu îmi era ruşine să muncesc, deşi căram şi vopseam calorifere. Aşa am fost educat de părinţi: să preţuiesc totul în jurul meu”, a explicat reşiţeanul.
Înscris la facultate în Lugoj, Alex nu a încetat să muncească şi s-a angajat ca agent de vânzări. Se împărţea între cursurile de la Lugoj şi clienţii de la Reşiţa. 
„Îmi împărţeam timpul între cursuri şi firme. Am avut noroc pentru că atunci se făceau cursurile la sfârşitul săptămânii. Timp de şase ani am lucrat în acest domeniu”, a mai spus fostul agent de vânzări.

A lucrat cu Gigi Becali
În 2003, după şase luni de armată, tânărul a plecat în Bucureşti, unde a avut ocazia să lucreze cu Gigi Becali. „Mutarea mea în Bucureşti a însemnat un alt început. Am avut ocazia să lucrez pentru patronul echipei Steaua, care m-a numit coordonoator al unei campanii la nivel de ţară. Aproape trei ani am lucrat pentru el”, a mai spus Alexandru.  Revenit la Reşiţa, lui Alexandru i s-a oferit ocazia să fie adminstratorul a două localuri. „Momentul revenirii acasă a coincis cu o provocare. Doamna Geta Feieş mi-a oferit ocazia să intru în colectivul ei şi să punem bazele unui nou concept: o cafenea şi un pub sportiv. Am încercat să aducem pentru reşiţeni ceva nou şi împreună cu echipa, am decis să organizăm cele mai originale petreceri”, a spus admistratorul.

Petreceri karaoke
În cele două localuri, reşiţenii au ocazia să se distreze, iar cei mai fideli clienţi sunt chiar răsfăţaţi. „Avem petreceri săptămânale, karaoke, seri retro şi petreceri tematice. Zi de zi sunt în pub şi în cafenea şi deja am reuşit să avem clienţii noştri fideli, care vin zilnic. Pentru aceştia avem lucruri personalizate: tricouri şi pahare cu numele lor inscripţionate, în care sunt serviţi de fiecare dată, atunci când ne trec pragul”, a mai spus acesta.

Întrebări şi răspunsuri

Care a fost cea mai reuşită petrecere?
Anul trecut, de 1 Decembrie, am organizat o petrecere inedită: una „comunistă”. La 20 de ani de la Revoluţie, am vrut să facem o paralelă între epoca democraţiei şi epoca de aur, pentru ca tinerii să vadă cum a fost să trăieşti atunci. Noi ne-am costumat la petrecere în „tovarăşul Stalin”, „plutonierul Căpşună” şi muncitorul de la Canalul Dunăre de Bucureşti. Cei prezenţi au fost serviţi cu „Eugenia” şi ciocolăţele Rom.

Cu ce este diferită cafeneaua pe care o administrezi faţă de celelalte din oraş?
Încercăm să ne surpindem clienţii cu preparate deosebite şi, în fiecare joi, avem pregătit câte un film nou, pentru că suntem o „cafenea de film“.

Ce-i place
„Îmi place să îmi petrec timpul cu prietenii şi să mă plimb cu maşina. Iubesc să conduc maşina, iar drumurile lungi nu mă incomodează. Îmi place să navighez pe Internet, să văd un film bun, să urmăresc canalele de sport“, a spus Alexandru.

Ce nu-i place
„Nu îmi place că am prea puţin timp liber pentru mine, ca să îmi pot satisface micile pofte. Nu îmi place ce se întâmplă în România, la momentul actual. Nu îmi plac minciuna şi mitocănia, pentru că am fost educat de mic copil să am o atitudine corectă”, a spus administratorul.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite